TITAN Property Gold Winner

2023

A Glimpse of Beauty

Entrant Company

H.LOTUS INTERIOR DESIGN

Category

Interior Design - Residential

Client's Name

Country / Region

Taiwan

In a busy and demanding metropolis, individuals would love a stress-releasing space to relax, detox, and slow down their lives. This is a common area planning project for a residential building, including a lobby, a gym, a community classroom, a children's playroom, and a pool sitting area. By creating exotic hotel-style public spaces, the residents will have an enjoyable and tranquil place to escape the hustle and bustle of the city for a short period and enjoy the tranquility and beauty of life. As soon as entering the lobby, one will find a large amount of warm wood and natural marble that are staggered with each other to create a calm and large space. In addition, warm lighting and light colors are used to create a tranquil atmosphere, which makes people slow down and settle their minds. Moving slowly to the gym, natural light is invoked through the floor-to-ceiling windows, bringing vitality and energy. Towards the children's playroom, the colorful configuration and tropical rainforest-like decorations liven up the space. In addition, there is a rest area for parents to watch the play area in real-time, providing a safe place for children to play. In addition, there is a reading center and classroom, providing residents with a quiet and private study space, and a yoga studio, providing residents with a place to cultivate their bodies and minds. Finally, a summer-only pool lounge area features a unique blend of Balinese décor. The structure of the pitched roof, wood, gravel, slate, and other elements, and tropical plants are used to create an exotic island feel, allowing residents to enjoy the experience of a vacation abroad without traveling. The team of this project adhered to the design principles of presenting the space in a big way without neglecting the details and in a stylish but not clichéd way. Instead of using off-the-shelf playing items in the children's playroom, the team's imagination creates new ways to play; in the pool lounge, an exotic atmosphere is injected, allowing residents to enjoy a relaxing vacation and a good mood every day.

Credits

H.LOTUS INTERIOR DESIGN
HSU TZU TZU
2023
Taiwan
TITAN Property Winner - The Warm Sunshine

Entrant Company

SHI-XUAN INTERIOR DESIGN

Category

Interior Design - Residential

TITAN Property Gold Winner
2023
Taiwan
TITAN Property Winner - Tree Ring

Entrant Company

Loe Interior Design

Category

Interior Design - Residential

TITAN Property Gold Winner
2023
Taiwan
TITAN Property Winner - Among the Loft

Entrant Company

huayendesign

Category

Interior Design - Office

TITAN Property Gold Winner
2023
China
TITAN Property Winner - CRC Shimei Bay Jiuli Villa
CRC

Entrant Company

SSID

Category

Interior Design - Residential

TITAN Property Gold Winner