TITAN Property Gold Winner

2022

Zhongjiao Future Science and Technology City E1-07-01

Entrant Company

Hangzhou Daquan Design

Category

Interior Design - Commercial

Client's Name

Zhongjiao Xiong'an Industrial Development Co., Ltd.

Country / Region

China

The design method of this project is consistent, with high-grade gray as the main tone. Designers use modern symbolic language and form to create a leisurely life atmosphere.

Entering the front hall, the flowing elements on the wall run through the space, highlighting the theme of water invisibly.

When you go through the passage hall, connecting the front hall to the fitness area, there is a combination of transparent mirrors and reed installations. Through the form of art, the elites of the city can enjoy nature itself.

Sitting around the water, visitors could chant poems and paint with guests. On the ceiling of the VIP lounge, a floating chandelier wavers in the space, using modern language to interpret the picture of the ancients drinking, reciting and painting between mountains and streams. Visitors can find elegant pleasures with others.

Under the transparent floor-to-ceiling windows, the outdoor natural landscape of the fitness area is refracted into the interior with sunlight and the natural background changes with the seasons. Through the artistic appeal of architecture, people can retain their enthusiasm and reverie for life under the pressure of heavy life.

In the yoga room, the blank-leaving is more relaxing than the thick overlay. The trace of the water follows visitors’ walk and turns into a dancer, dancing happily under the light and shadow.

In the swimming pool area, the elevated space is pure and translucent. The design extracts various expressions of water, either still or flowing, hard or soft, bringing the gentleness of water to the space.

The staff canteen is rooted in nature and intends to use modern design techniques to create a vibrant dining space that carries the romantic feelings of the wetland manor. The bright space tone, rattan wood and greige non-slip bricks create a relaxed dining atmosphere for the canteen together. The large original floor-to-ceiling windows make the view from the inside to the outside unobstructed. The cold sky light and the warm light inside collide in the main dining area and penetrate each other, making the space present a unique freshness and relaxation.

Credits

Designer
Shixiong Yang
Designer
Qianfeng Yang
Designer
Shasha He
Designer
Xiaoyi Liang
Designer
Zhiqiang Hu
Designer
Songqing Wu
Designer
Ting Zhu
2022
China
TITAN Property Winner - Time Entrepreneurship and Innovation Park
Hebei Yuanyi Venture Incubator Co., Ltd

Entrant Company

Beijing Chenghui Design Company

Category

Architecture - Commercial Offices

TITAN Property Gold Winner
2022
Taiwan
TITAN Property Winner - GiA Breeze Flagship Pavilion
GiA

Entrant Company

GRANDGRACE DESIGN CO.,LTD.

Category

Interior Design - Office

TITAN Property Gold Winner
2022
Philippines
TITAN Property Winner - Your Next Best Move
Paulyene Adrienne Cayco

Entrant Company

Avida Land, Corp.

Category

Property Advertising - Online AD (Campaign)

TITAN Property Gold Winner
2022
United States
TITAN Property Winner - NC Living Magazine
Silver Creek Real Estate Group

Entrant Company

Silver Creek Real Estate Group

Category

Property Strategic Program - Brand Strategy Campaign

TITAN Property Gold Winner