China | 2021

Sunrise and Sunset

Entrant Company

WUYUAN SPACE

Category

Interior Design

Client's Name

Gao Zhan

Sub-Category

Residential

This is a house with a modernist feel. It walks on the boundary between functionality and aesthetics. The family uses soft furnishings or color embellishments to cultivate warmth. With its linear setting, the unobstructed line of sight expands the width of the family's space. We aim to create an overall comfortable and artistic residence for the owners, so that "home" becomes another small world in life. Use extremely simple lines to outline the most spiritual space, use delicate brush strokes to depict the soul of the guest restaurant, trace the harmonious beauty from the details, and create and inspire a super recognizable and easily resonant space beauty. It also quietly established a warm connection between the occupants and the home. This is a house with a modernist feel. It walks on the boundary between functionality and aesthetics. The family uses soft furnishings or color embellishments to cultivate warmth. With its linear setting, the unobstructed line of sight expands the width of the family's space. This house "explores to create a quiet modern sense and spacious space in a small house". "Although the panoramic floor-to-ceiling glass separates the interior and exterior space, it extends the interior space and is visually connected to the exterior space." Materials such as gray marble floor tiles and grille wood veneers add another layer of subtle texture to the space, and the embedded strip lighting enhances the architectural linearity of the house. In the process of designing and decorating with attention to details, following the owner's disposition, temperament, and preferences, it slowly unfolds to create a modern and comfortable residence unique to them. The wall material is made of Vero metal marble. The toilet at the corner of the stairs uses grille wood veneer to make the invisible door, which maximizes the extension of the material and makes the whole wooden grille extended to ensure the integrity of the spatial modeling. The kitchen also chose door of glass of long rainbow, integral feeling is connected fully not depressing. Dining room ultra-thin mesa design, weakened the size of the table.

Credits

Chief Designer/WUYUAN SPACE
Li Shuailong
Chief Designer/WUYUAN SPACE
Lambo Shen
Assistant Designer/WUYUAN SPACE
Xu Hao
Photographer
Pao Mu
2021
Canada
TITAN Property Winner - Riverstone - Balanced Lifestyle Ad
Sifton Properties Limited

Entrant Company

adHOME Creative

Category

Property Advertising - AD (Single)

TITAN Property Gold Winner
2021
China
TITAN Property Winner - Pinxiu Xingtu 121 Villa Showroom
Yuexiu Real Estate Pinxiu Company

Entrant Company

MTO

Category

Interior Design - Residential

TITAN Property Gold Winner
2021
Cyprus
TITAN Property Winner - AAArchitect villa

Entrant Company

AAArchitect L.L.C

Category

Architecture - Residential (Single)

TITAN Property Gold Winner
2021
China
TITAN Property Winner - Suzhou Vanke Daxiang Woshan Model House
Suzhou Vanke

Entrant Company

Yourzone Design

Category

Interior Design - Residential

TITAN Property Gold Winner