China | 2022

Aesthetician of Healing House

Entrant Company

STUDIO.S

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

The owner has his own attitude towards aesthetics, art and life. He loves freedom and pursues the harmony between human and nature. Therefore, the designer boldly sinks the living room area and chooses the enclosed sofa layout, redefining the design of the regular sofa layout in the living room, which perfectly fits all the needs of the homeowner. The use in the living room meets the homeowner's aesthetic needs for modern living. For this home, the functionality is clearly divided in the consideration for the details of the space, and the clear functional classification better enhances the sense of use of each area in life. At the same time, try to blur the functional partition of space, so that the space as far as possible to release the extension, so that the overall space to enlarge, the left side of the living room placed a fog fireplace, mapping a warm yellow light on the wall, the whole atmosphere is more warm, in the soft furnishings, dining chairs choose a more vibrant burgundy, the designer connected the dining room with the garden, the green landscape outside the window into the interior, the perfect blend of nature and home, dining and kitchen space The unconventional design makes the space personalized, breaking the inherent pattern and dullness of the conventional layout, and presenting a novel and free living concept, the scenery of the four seasons outside the window can freely enter the room through the veil, and the position of the veil can also be changed according to the change of the living scene, while visually The vanity, no matter the shape or the wood used, has an oriental flavor, and the mirror is lengthened to expand the visual space. In order to solve the problem of moisture-proofing in the basement, the walls are also specially chosen to imitate the wood grain aluminum grille, which is not only moisture-proof but also convenient to clean, and the garden is also chosen to increase the privacy of the wood grille. The whole space follows the design rule of "nature" from outside to inside.

Credits

Chief Designer
Xiao Zhang
Chief Designer
Zhou Shuyan
2022
Taiwan
TITAN Property Winner - M&W
M&W

Entrant Company

MoreIn Design

Category

Interior Design - Residential

TITAN Property Gold Winner
2022
Taiwan
TITAN Property Winner - House of the Nordic Style
Huang's House

Entrant Company

Zoi Design

Category

Interior Design - Residential

TITAN Property Gold Winner
2022
Taiwan
TITAN Property Winner - La vie en rose

Entrant Company

YUAN KING INTERNATIONAL INTERIOR DESIGN CO.,LTD

Category

Interior Design - Living Spaces

TITAN Property Gold Winner
2022
Taiwan
TITAN Property Winner - Pinkishness
I.N nail house

Entrant Company

China University of Technology

Category

Interior Design - Commercial

TITAN Property Gold Winner